1 mai 2012


AND THE WINER ISSS…RAW FOOD!!!


 Mai nou, multa lume ne intreaba “de unde v-a venit ideea cu RAW FOOD?”. In prima faza,  instinctual am raspunde ca din totdeauna am fost RAW FOODisti. Dar cand stam sa ne gandim mai bine ca doar de 6 luni ne simtim perfect, ne aducem aminte cum a pornit toata “tarasenia”.
Nu putem sa spunem ca aveam mari probleme inainte, ca eram supra ponderali cu mult peste limita normalului, sau ca sufeream de vreo boala grava, dar eram lipsiti de energie, balonati, constipati si mancarea devenise un fel de “addiction”pentru noi. La gratare impingeam in noi mixturi de porc, curcan, carnati, costite si alte nenorociri din aceeasi categorie, cu branza multa, cu paine multa  si un gram de salata sa nu ne cada greu la stomac. Desi simteam ca stomacul era plin si nu mai avea loc nici sa respire, nu ne puteam opri din pofta care ne-o dadea masa mereu imbelsugata. Nu mai spunem ca toate astea erau imediat indulcite cu diverse prajituri, torturi, checuri si alte zaharuri ucigatoare. Dupa tot acest proces de tortura al organismului, inevitabil cadeam fara energie, ne simteam grei, balonati, fara puterea de a mai sta altfel decat intinsi in pat. Daca sotul meu mai avea puterea sa stea de vorba cu altii, sa mai se plimbe de colo-colo cu diverse treburi, eu una cadeam lata pe canapea si nu-mi doream decat sa dorm pentru restul zilei. Dar aceleasi simptome le aveam inclusiv dupa mesele de pranz de la birou, dupa mesele de seara pe care le luam in familie, iar pofta de a manca din toate era din ce in ce mai mare.
Ajunsesm sa ne simtim ca niste batranei la 60 ani, lipsisti total de energia de a mai face altceva in afara sa stam si sa dormim. Parca nu mai reuseam sa facem nimic mai constructiv pentru viata noastra, simteam nevoia de o schimbare, simteam nevoia sa luam o gura mare cu aer pentru a simti viata in noi.
In urma repetatelor intrebari din partea prietenilor si familiei care sunau vesnic de genul “te simti bine?”/ “sigura nu esti bolnava?”, am inceput sa ma documentez, sa citesc diverse articole despre diversele simptome pe care le aveam, am urmarit diverse emisiuni la TV despre sanatate si mancare, dar nimic satisfacator pentru mine. Nimic sa ma convinga sa-mi schimb modul de viata sau de alimentatie. Pana cand, in fata ochilor mei,  a cazut blogul Andreei Lazarescu (Bucurie Bunastare Hrisca), pe care l-am citit pe nerasuflate, articol cu articol, pe care l-am asimilat prin toti porii, pe care l-am indragit din prima clipa, care m-a convins ca trebuie o schimbare si care m-a facut sa cred in schimbarea care o alesesem. Au urmat de aici, mii de carti, articole si bloguri citite, mii de retete incercate, mii de informatii asimilate si iata ca azi, suntem aici cu 7-8 kg in minus, plini de viata, de santate, de fericire si de iubirea, gata sa daruim si noi la randul nostru din aceasta bucurie care ne-a schimbat viata. Suntem aici dornici sa impartasim cu toata lumea din lucrurile care ar putea schimba lumea in bine, de a da o alta sansa noii generatii, de a ajuta pe altii asa cum am fost ajutati si noi la randul nostru.  De aceea am inceput in a imparti cu diverse personae din bucuriile pe care le facem cu manutele noastre. Ideea nu a pornit ca o afacere, a pornit din inima si din dorinta de a bucura pe altii cu sanatatea pura si bio pe care o preparam cu atata placere si cu atata dragoste.
Stay tuned! Vom posta in curand poze si oferte pentru cei ce doresc sa guste din preparatele minune Raweliene. Si tot mai curand va vom delecta cu tot felul de informatii utile despre sanatate, viata, univers si tot ce ne inconjoara.

Cu mult morcov si verdeata,


Echipa Ra(w)elian de dulceata J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu