Follow by Email

22 mai 2012

Incepututile unui RA(W)elian
Si cand ma gandesc la inceputuri, mi se pare ca ma trezesc intr-o alta era. Undeva, candva, demult….tare demult J. A fost un inceput de viata, un inceput ce ni l-am dorit de foarte mult timp, dar nu stiam ca acesta va fi. Un inceput ca o renastere, pentru ca asa ne-am simtit dupa toate aceste modificari.
Am inceput prin a elimina produs cu produs care ne aducea la stadiul de molesiti si lipsiti de energie. Iar toate eliminarile le-am facut in urma unor studii aprofundate, a unor cunostinte acumulate din diverse carti de specialitate, din diverse informatii primite de la grupari de stiinta, din diverse bloguri ale unor persoane bine documentate si din experienta acestora.
“Dar e greu!” am auzit in stanga si in dreapta in ultimele 6 luni. Da, e greu. E greu sa te trezesti la realitate, e greu sa-ti dai valul jos si sa-ti dai seama cat de mult ne lasam influentati de mass-media si de anumite companii care se imbogatesc de pe urma naivitatii noastre. E greu sa crezi in tine si in sanatatea obtinuta in mod natural dupa ce ani  la randul ai fost invadat de pastile, pastilute si prafuri ucigase. E greu de fapt sa accepti si sa te trezesti din aceasta dependenta…dependenta de mancare. Multi au ras, auzind aceste vorbe si au intors spatele uitandu-se in mod bizar la noi, doi oameni care vorbeam de dependenta de mancare, de o posibila hrana doar cu fructe si legume, seminte si nuci, doar cu natura nu si cu moarte. E greu sa accepti ceva atat de simplu, atunci cand esti dependent. Dar asta se vindeca. Ca orice boala, se poate vindeca printr-o hrana vie, dobandind astfel o minte sanatoasa, o viziune clara si o stare extraordinara care iti poate lumina multi ani de acum inainte. Niciodata nu e prea tarziu si niciodata nu cred ca poti regreta aceasta alegere. O faci pentru tine! E greu, dar merita din plin o asemenea schimbare. Merita din plin sa ai puterea sa fi altfel, sa ajuti la transformarea noii generatii. Cand mergi pe strada, uita-te in jurul tau prêt de cateva minute. Ce vezi? Pe langa ce ai trecut cu vederea atata timp? Iti spun eu: treci pe langa copii bolnavi de cancer si de leucemie inca de la varste fragede, treci pe langa copii in floarea varstei, obezi si distrusi din cauza unei alimentatii gresite, treci pe langa persoane tinere, gata sa isi cladeasca un viitor, dar lipsiti de energie, de vitalitate, treci pe langa persoane in varsta carora le citesti in ochi durerea  fizica si psihica pe care o poarta cu ei zi de zi. Stai in sanul familiei tale si te uiti in jur: numai durere, boli de care sunt atinsi intr-o fractiune de secunda si care ii ia de langa tine fara sa-ti dai seama. Si ce faci? Te resemnezi? N-ai cum atata timp cat stii ca poti face ceva pentru ei, poti oferi un sprijin pentru toti cei care au nevoie, pentru toti cei pe langa care treci azi. Poti da vina pe sistemul in care traim, dar poti de asemenea sa lupti impotriva lui. Iar lupta consta in informare, consta in puterea ta de a fi diferit, de a lupta pentru o viata noua, fara dureri, fara tristete si fara greutate corporala. Poti opta pentru o lume vie si o viata mai frumoasa, mai lunga si mai putin dureroasa.
 Fii Schimbarea Pe Care Vrei Să o Vezi în Lume (Mahatma Ghandi) si noi vom fi alaturi de tine.
De aceea ne-am gandit sa-ti usuram cat mai mult acest process si sa-ti oferim toate cunostintele pe care le-am acumulat de atatia ani. Sa iti oferim in acest loc toate sfaturile necesare acestei “transformari”, sa iti asternem intr-un singur loc toate informatiile de care ne-am bucurat si care ne-au ajutat sa credem in aceasta schimbare.
Inchei prin a spune ca DA, am fost dependenti de mancare gatita, dar ne-am tratat!
Suntem RA(W)eliani si suntem fericiti! J

Love,
WE are ONE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu